Taal
Gelbedden
De reden
Slaapcomfort
Gelmatras
Contact
 
Prijs Gelvulling
   
Heeft u een waterbed?
 
 

Heeft u genoeg van het geklots en slaapt u niet lekker?

Hier is de oplossing die wij in combinatie met het bestaande waterbed kunnen bieden!
De gelmatras is oorspronkelijk ontwikkeld voor medische doeleinden, veelal zeer kostbaar in aanschaf. Door een unieke combinatie van de modernste technieken is het nu mogelijk om een traditionele waterbedmatras te formeren naar een gelmatras voor een betaalbare prijs.

Wij leveren een kant-en-klaar gelprodukt, dit wordt samen met water gemengd tijdens het vullen van de matras.

 

 

 
 
 

Wel de voordelen maar niet de nadelen van een waterbed!

Door de unieke samenstelling van ons gelproduct is het ook mogelijk om uw bestaande waterbed te veranderen in een gelbed.

Uw gestabiliseerde matras kan gevuld worden met een gelvulling, de fiberlagen worden door de gel "ingepakt" de gelvulling neemt de stabilisatie over.

De gel stabiliseert volledig uit, dus geen klontvorming zoals bij andere gelproducten.

Het is zelfs mogelijk om na het vullen de gehele gelvulling iets steviger te maken, dit kan men herhalen tot u de ideale stabilisatie heeft verkregen.

Het is ook mogelijk om de gelvulling, nadien, iets minder stevig te maken.

De gelvulling is non-toxisch ( giftig ) en is binnen een uur eenvoudig af te breken met keukenzout, dus u heeft geen dure destabilisator nodig. Met uitzondering van gestabiliseerde matrassen, kan de gelvulling wel gebruikt worden, maar door de foamlagen zal de gel meer tijd nodig hebben om af te breken.

  • Geen kans op lekkage, zoals bij een watermatras.
  • U heeft geen conditioner meer nodig.
  • Verwarming is niet nodig, zoals bij een watermatras, transpiratieproblemen zijn verleden tijd.
  • U heeft meer slaapcomfort in de breedte van het bed.
  • De foamlaag tussen de matrassen bij een duo-systeem is niet meer nodig.
  • Er is veel minder druk op de lasnaden van het matras, waardoor de matrassen veel langer meegaan.

De gelvulling is voordelig in aanschaf b.v gelvulling met vultrechter voor een matras van 180 x 200 komt totaal op Euro 119,30.

Mocht u in de wintermaanden het gelbed toch te koud vinden,dan kan u een schapenwollen onderdeken gebruiken die men onder de tijk plaatst, deze zal een weldadige warmte geven.
Ook kan men in de koude maanden in een koude slaapkamer een elektrische warmte deken nemen en die op het matras plaatsen. Deze enkele uren voor het naar bed gaan aanzetten en de gelvulling zal de warmte opslaan. Dit is vaak voldoende voor een heerlijk warm bed en vaak kan men de deken dan uitzetten. Bij zeer koude nachten kan men de deken in de laagste stand laten staan. Op jaarbasis geeft dit aanzienlijke besparing op energiekosten.

Informatie en bestellen tel/fax 023 5293792 of Email naar info@gelbed.nl